دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

مجلس از دولت به دیوان محاسبات شکایت کرد

محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلام اشاره به مصوبه مجلس درباره تخصیص 14 میلیارد دلار برای تأمین کالاهای اساسی، گفت: طبق مصوبه مجلس در چارچوب بودجه 97، مقرر شد که 14 میلیارد دلار برای تأمین کالاهای اساسی در اختیار دولت قرار گیرد، اما مشخص نیست که دولت این میزان ارز را در کجا هزینه کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 26
کد خبر: ۱۲۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از روش مجلس برای تخصیص ۱۴ میلیارد دلار جهت تأمین کالاهای اساسی، گفت: از دولت به دیوان محاسبات شکایت کرده‌ایم تا وضعیت روشن و مشخص شود که ۱۴ میلیارد دلار کجا هزینه شده است.

 

محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلام اشاره به مصوبه مجلس درباره تخصیص 14 میلیارد دلار برای تأمین کالاهای اساسی، گفت: طبق مصوبه مجلس در چارچوب بودجه 97، مقرر شد که 14 میلیارد دلار برای تأمین کالاهای اساسی در اختیار دولت قرار گیرد، اما مشخص نیست که دولت این میزان ارز را در کجا هزینه کرده است.

 

 

وی با تأکید بر اینکه دولت باید پاسخ‌گوی تخصیص ارز 4200 تومانی برای تأمین کالاهای اساسی باشد، اظهار داشت: طبق شواهد موجود به دلیل نبود نظارت مستمر و جامع از سوی دولت شاهد هستیم که برخی ارز دولتی و حتی نیمایی را برای مصارف دیگری از قبیل غذای حیوانات، مواد بهداشتی غیر ضروری و دیگر موارد هزینه کرده‌اند.

 

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه دولت باید نظارت بیشتری بر موارد مصرف ارزهای دولتی داشته باشد، تصریح کرد: روش مجلس در تخصیص 14 میلیارد دلار برای تأمین کالاهای اساسی به دولت مناسب نبود و به نوعی چک سفید امضا به دولت داده شد، زیرا موارد و نحوه مصرف طبق این قانون مشخص نیست و دولت هر کجا دلش بخواهد می‌تواند آن را هزینه کند.

 

پورابراهیمی ادامه داد: روش مجلس برای اجازه به دولت در جهت تخصیص 14 میلیارد دلار برای تأمین کالاهای اساسی باعث شد تا شاهد وضعیت امروز در بازار کالاهای اساسی باشیم.

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به نارسایی‌هایی که در تخصیص ارز برای کالاهای اساسی از سوی دولت ایجاد شده، بابت این موضوع از دولت به دیوان محاسبات شکایت کرده‌ایم تا وضعیت روشن و مشخص شود که 14 میلیارد دلار کجا هزینه شده است.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار